October 29, 2014

an evening at Manhattan Fish Market eCurve

Sabtu lepas...
bosan-bosan ajak mr hubby g jalan-jalan kat eCurve...
dah lama tak pegi...

bila dah sampai..
perut pulak berkeroncong..
byk gila kot restoran..
tak tahu nak mentekedarah ape.
makmurnya Malaysia nih kan.
alhamdulillah..

pusing-pusing...
last2 decide makan kat MFM lah.



Vanilla Milkshake rm10.90 & Chocolate Milkshake rm10.90


zzzzzzzzz......... kasi cair sama itu cheese !




manhattan fish market seafood platter rm 55.00




burpppp... alhamdulillah .... :-)

October 28, 2014

Bangkok wif love : part 6 (Silverlake Pattaya)

Menjelang pagi hari kedua di Pattaya kami check out awal pagi lagi sebab nak mulakan aktiviti pagi-pagi so tak lah panas sangat speciallay kesian kat budak2.. si Kyra dan Qaid.

so setelah ditimbang2 kami decide untuk pegi ke Silverlake Pattaya.

so tamo cakap banyak... enjoy the pic !




            











































di penghujung trip kami dibawa melawat ke kilang proses jus anggur... 



bersungguh-sungguh 2 ketul ni abis kan air anggur ni.. haus gamaknya... si Qaid minum seteguk dia angkat kepala dia kata "macam tejen (vitagen)"..... hahahaha..kami semua gelakkan dia.. takde sapa tanya pon....


actually di Pattaya nih baaaaanyak sangat tempat yang menarik yg boleh di lawat. tp masalah nya adalah masa. kalau setakat sehari mmg xcukup nak visit pattaya. Pandai - pandai lah arrange masa kalau nk visit semua.... 


Visit Bangkok :


October 17, 2014

Bayu Beach Resort, Port Dickson


pemandangan dari bilik hotel/apartmen, bilik kami di ground floor 




cewahhh mr hubby menikmati ais krim sambil melihat bdk2 dan mak budak mandi manda. hehe 


dari kanan: makngah (adik mama) mai dari aloq setaq, mama dan eida 


mr. hubby & yo sedang memasang khemah 

 hampir siap... (di belakang sana adalah apartment yg kami sewa)


 ok, boleh masuk. dah siap.

 anak burung baru bangun tido..


 hehe..ala2 pengarah drama yg seksi. sbb nampak pampers !


ok pantai time....si Qaid still tak ada perasaan 


 paklong yang over! haha

 saya geli la paklong...

 pakcik...please ...saya geli...


 eeee...apa tu....?


 hahaha...muka cuak + kegelian..


 ok makngah...bila2 nanti mai lah sini lagi...kita p jalan tempat lain pulak k.. 


daaa.....


click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014