December 09, 2013

weekend yang awesome

seperti biasa... every weekend mesti jumpa buah hati kesayangan maklong & paklong...
siapa lagi.. si Qaid Faeth Wafiq lah.
ada saja kebolehan baru yang dapat dia buat...
nak masuk 2 tahun 2 bulan ni... 
dah masuk fasa explore kreativiti dia kot..
mula lah nak buat art corner kat rumah...

diam-diam jer tgk dah kat bilik belakang...
rupanya... 
cer tengok...


|
|
|
|
|
|
|
|



pintu almari pon jadi ...

atas tikar pon boleh

hahahaha... can u c that ??

aksi si cilik

Qaid.. Qaid..
video
quality time Maklong with Qaid

video
Quality time paklong & Qaid




the next day, balik TM... dan boleh masak puas2 utk mr hubby... pagi prepare nasik lemak...


petang prepare lempeng a.k.a peknga 

malam.. dia nak makan bihun goreng pulak.


pe pon... memang rasa puas hati... sebab boleh jumpa dan main dgn Qaid... dan jugak boleh spend time dgn hubby jugak..... ^_^

December 05, 2013

OMG !!!


mementang lah skg ni musim org kawin.... cer tgk apa yg deme google...
kuikuikui... takdo dik... lam blog akak ni pengalaman keguguran ade ler....
pengalaman tutttt takkan nk cito sini.... 

kuikuikui...... 

December 04, 2013

lapaq nasi beriyani claypot aih !

we simply love Penang. very much. tak tau lah kenapa. tapi kami mmg suka Penang.
pulak2 nya lepas terjebak dalam percintaan beriyani claypot. aduii....


my lovely mr driver. tq sbb selalu melayan karenah isteri mu ini. tq abang . love u so much. 

ha tuu dia... nampak dah laut...... 

apppa lagi.... kita pederaih nasik dulu la... elok2 sampai masa tu jam 12 tgh hari..... ngam2 choii.....


of kos lah for 2....



sapa2 yang guna GPS utk cari restoran Kapitan ni...boleh search 
"Masjid Kapitan Keling" ataupun "Lebuh Ah Quee" ...  aku guna Google map jer. very helpful. 
dah kenyang...mata pon dah layu.... kami pi singgah Batu Feringgi dulu... relek2....
 amik angin.. buang angin..oooops!... hehe......

cuaca pulak mmg cantik haritu...dgn angin sepoi2 bahasa.... alhamdulillah..
syukur pd Mu Ya Allah... kerana memberi kami rezeki untuk menikmati semua ini.....
Engkau peliharalah keamanan di bumi kami yang indah ini Ya Allah...


umpama 50 first date. eh 50 ke? ker dah lebih ? 

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014