June 06, 2012

homemade twister

tiba-tiba rasa nak makan kfc... tp camana nk makan kfc tu dgn cara yang lebih sihat? tiba2 teringat ada wrap yg baru bli kat dalam peti ais... g kedai runcit bli salad & tomato... siap..!

ayam kfc dipotong kecil2.... campurkan dengan salad dan tomato, disedapkan lagi dengan thousand island dan mayonis... 






 alamak tak pandai pulak nk gulung mcm twister tu...bolehla mcm ni pon... masukkan dalam oven.. 150 degree @ 10 minit

 wrap yg di beli di Ocean KB Mall masa balik rumah MIL last week... 8pcs @ RM 5++

boleh la cuba ye kawan2 :-)

1 comment:

Atia Adina said...

nampak cam senang sangat nak wat

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014