March 25, 2013

so cute


Qaid dgn paklong. Qaid berusia 6 bulan masa ni... @ PD


Qaid dgn paklong jugak... masa ni Qaid 1 tahun 5 bulan...@ Melaka


are they cute ?? hihi....


March 23, 2013

Phuket : Day 3 Island Tour - Phi Phi Island

seawal 7 pagi agen dah jemput kami di hotel untuk ke jeti....

tourist guide memberi taklimat b4 berlepas

feri yang bakal kami naiki

roti ada dijual utk feed ikan nnt

i'm ready !

bot laju

condition dalam feri

most of tourist memilih utk berjemur di atas deck 

kami jer berebut nak ddk dalam feri...panas oii!

sekali sekala je keluar  amik angin...


see?? ee tak kuasa mak berpanas gini

ini lagi dasyat, sanggup berbaring kat tingkat atas skali...



 cantik sangat2....aku rasa cam nak menangis je tgk..sbb cantik sangat




yang tgh angkat tangan tu mak la !! tapi tak tahan lah masin sgt air laut tuh. mcm pekat semacam

di belakang tuh maya bay... kalau naik bot laju, akan dibawa mendarat lah

















tu laki mak mandi kat elakang tuh !






daaa..... selamat tinggal phi phi island....

kami smpai hotel lam kul 5 petang...so malam tuh kami menghabiskan masa jalan-alan dan shopping serba sedikit untuk di bawa balik esok....huhu..kejap jer...

flite kami kul 8 pagi..so kul 5 dah mintak teksi dtg pickup....
kami punya la letih..nasiblah driver teksi tu kol bilik kami guna fon hotel..
tq la byk2...kalau tak, telepas kami flite haritu !!


since esok 29/1 adalah besday aku...huby wat serprise kat aku malam tuh dengan memberi aku 6 kuntum bunga ros !! wahh i like!!! 1st time dapat bunga dari hubby.hihi.. tq abam..i love u so much !
 



=======================================================================
makanan yang kami order sebagai breakfast





comel pramugara tu...kiki..

dah selamat sampai malaysia..! syukur..! 


click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014