May 11, 2015

Bercuti di Grand Lexis PD

Plan asal percutian kami  ni adalah pada tarikh annivesary mama and abah.. 
tapi disebabkan banyak pulak hal yang jadi maka kami tunda sebulan selepas tu...

Kami pilih bilik yang paling besar kat situ.. Grand Pool Villa..1291 sqft. 
harga asal semalam RM950 tapi sebab aku beli voucher during matta fair so kami dapat diskaun jadi RM690 jer... 


jalan menuju ke bilik

taraaa.... not bad... luas.... 

the best thing ever ! fuhhh


tandas pon gedabak besar

laki mak jenis gejoloh... dah tak sabar nk tunggu yang lain sampai.. dia dah terjun dulu...

Glass panel for underneath sea viewing 


iron & iron board provided. dun wori !


wahh semangat abah aku ni exercise

mama ngan abah happy sangat

pagi2 lagi dah terjun pool matok n cucu-cucu kesyanagan






persekitaran di sini sangat bersih

kyra hepi main kat playground

outdoor pool pon ader...


gym pon ada

sauna for gents and ladies

buggy car sentiasa ada untuk hantar guest ke bilik hotel

lobi hotel

angels of our hearts

penyeri hidup kami

malam-malam pon masyuk

mummies and the kids

last trip sebelum balik


happy faces

special lane 

sayang maklong dah 4 tahun... 



sebelum balik kami singgah di ostrich farm ... best jugak mini zoo kat situ.. layan la jugak... 

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014