September 04, 2010

google-things-to-do


wowowowo...very interactive..
itu yg dpt aku katakan mula2 tgk website nih.
tertarik nk learn new things from google.

selamat tinggal old school manual....
org dah malas nak baca line by line manual..
so google come out dgn new invention iaitu video manual.
manual diajarkan terus kepada user.

banyak tips yang dikongsikan seperti:

1) money converter
2) schedule reminder via phone
3) macam-macam lagi lah!

sure tak boring. u better give it a try ! jom !
google-things-to-do

September 03, 2010

Salam Aidil Fitri


Alhamdulillah...sudah masuk hari ke-26 kita berpuasa di bulan ramadhan...
entah kenapa rasa terlalu sekejap berpuasa di tahun ini..
semuanya berlalu terlalu pantas...
tp alhamdulillah aku dan suami dapat melaluinya dgn lancar..

Di kesempatan ini, aku dan suami menyusun jari memohon kemaafan andai ada salah dan silap yang telah kami lakukan terhadap sesiapa jua yang mengenali kami.. Sambutlah salam syawal dari kami, jua maaf zahir dan batin.

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014