April 16, 2009

what's going on ?

petang smlm around 5.20 pm aku keluar dr t-junction kat opis tu...nmpk berjujuk kereta tgh Q up. dalam hati isk ape hal pulak ni...xkan ade accident kot...slalu kalau guard nak wat spot check pon xkan la Q sepanjang ni...setelah meninjau-ninjau..betulla...guard wat inspection...yela sbb skg ni byk kes pecah masuk...lab lah...bilik pensyarah lah..byk notebook..pc hilang...xpela..aku pon join Q up skali lah..they just do their job...layan jek lah. boring2 snap a few pic sementara menantikan turn utk di inspect..
depan panjangbelakang pon !

ish..ish..haa dekat dah nk sampai turn...cayalah encik guard ! tanya jer...tak check pon....penat jer Q up.
pe pon..selamat menjalankan tugas...!

April 15, 2009

Tagged by Kak Zah

Dah lama kene tag by Kak Zah.....tp skrg br ade kelapangan nk fulfill the game.
So here goes the answers :-

1. snap the picture of both inner and outer of your wallet.



So, what's inside ?

sama je mcm org lain.... ic, driving license, variety of cards, beloved persons photos, cash notes & coins.

2. introduce your wallet brand, price and where you bought it.

Wallet brand: F.Timber (erk..)
Price: RMxx++ (murah je)
Where you bought: Parkson Rawang

3. take out whatever inside your wallet

4. Snap a picture with your wallet with your self.
5. Tagged another person

1. cik Puteri
2. si becok Cahaya Azian
3. Eimiza
4. Murni
5. Azura in da house

hehe...jawab ye jgn tak jawab !

April 09, 2009

rojak singapore

rojak singapore - pasar malam KUO
berebut-rebut budak-budak nih...
sedap sgt ke rojak singapore ni....
nk kene test lah baru tau kan.
aku pon join la skali utk beli rojak spore.
wah....rupan2nya skali makan pasti nak lagi....
sedap.....kuah memang terasa...
kuah nya lah yg kick sgt tu.
ada fish cake...tempe..telur puyuh...isi ketam..
semuanya digoreng..
ditambah pulak dgn cili hijau dan timun..fuh....
mmg sedap.
tp utk yang berdiet xbape sesuwai la sbb oily..
kalau nak sihat baik makan yong tau fu sbb celur je tak goreng.
rojak spore ni improvise yong tau fu lah sbb bahan2 yong tau fu tu...goreng dan kuahnya plak diganti dgn kuah kacang...

kalu sapa2 nak try bleh datang ke Pasar Malam KUO setiap Rabu 4 pm - 7 pm.

Selamat mencuba! xmenyesal nye lah. :-)

April 07, 2009

tikar sarawak has finally arrived !!

hoyey2...my tikar has finally arrived.....after 3 days waiting....thanks to my cousin Yo yang keje kat Sri Aman...sudi bersusah payah go and buy for me.. few pics to be shared :-

kemas and very pro wrapping labelled "Sra - Ipoh"
wrap lagi !2 pieces of mat
5 x 7close up look

bukti original .. 3 ikatan tali untuk mengikat rotan-rotan dan kulit kayu.

light brown
dark brown

April 03, 2009

tagged by Norazizakimi

1. Anda rasa anda hot?
in terms of me? i feel like sometimes yes and most of times - not ...
tp kalau hot ke"bengan"gan tu slalu la.kuikui

2. Upload gambar kegemaran anda.
3. Kenapa anda suka gambar ini?
sebab...masa ni kurussss dan muda lagi.......muka pon mcm bdk2 lagi....huhuhuhuuhu.............
taken at Times Square Bukit Bintang 15 April 2006...3 years ago......lama dah..........

4. Bila kali terakhir makan pizza?
last 29 March...at Village Mall Sg. Petani. as celebrating my bro's birthday..neway...happy belated birthday bro...May all success cme in ur way!

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
surfing the Internet + creating analysis form

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
anything as long as it was my name.


8. Tag lagi 6 orang :

monot, fazi, nadia, mieza, syed, murni
gud luck guys!




click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014