April 16, 2009

what's going on ?

petang smlm around 5.20 pm aku keluar dr t-junction kat opis tu...nmpk berjujuk kereta tgh Q up. dalam hati isk ape hal pulak ni...xkan ade accident kot...slalu kalau guard nak wat spot check pon xkan la Q sepanjang ni...setelah meninjau-ninjau..betulla...guard wat inspection...yela sbb skg ni byk kes pecah masuk...lab lah...bilik pensyarah lah..byk notebook..pc hilang...xpela..aku pon join Q up skali lah..they just do their job...layan jek lah. boring2 snap a few pic sementara menantikan turn utk di inspect..
depan panjangbelakang pon !

ish..ish..haa dekat dah nk sampai turn...cayalah encik guard ! tanya jer...tak check pon....penat jer Q up.
pe pon..selamat menjalankan tugas...!

1 comment:

KOALAJEPONG said...

tp kan...kalau takat tgk2 gt aje...buat penat je...ari nie lak depe bukak bonet...cth kalau ada beg dlm bonet, suppose diaorg kena mtk permission utk bukak beg beso...ntah2 org yg m'curik tue buh dlm beg je...buat penat je que pnjg2...alang2 dah kasik jem, check la btl2...jgn dah jdk kes br la duk kalut...adeh2...

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014