October 29, 2013

Qaid turns 2 !

alhamdulillah... pejam celik, pejam celik dah 2 tahun pon anak buah kesayangan aku ni..
dialah penawar hati kami sekeluarga..manusia yang "paling kaya"... paling kaya dengan kasih sayang....
sebelah walid dia pon..dia lah cucu tunggal buat masa sekarang.... so dialah buah hati semua orang .

actually birthday on 28th Oct... tapi sebab nak celebrate on weekend..so parent dia awalkan buat party on 26th..... majlis tersebut dibuat di Restoran ikan bakar sri empangan putrajaya..bersebelahan dengan Equestrian Park dan opposite dengan PICC Putrajaya...

Selamat Hari Lahir Qaid...semoga anakanda menjadi penyejuk hati mama dan walid... menjadi anak yang soleh...serta menjadi insan yang berguna buat agama, bangsa dan negara. Paklong & maklong  love you so much !! mmmuaahhhh !

enjoy the pic... all the deco and props is prepared by mama & walid Qaid ..... cayalah walid.




photographer of the day - pakcu Arif


paklong & maklong tumpang sekaki

nenek Tganu & nenek Kedah

nenek & Tok ki Tganu

nenek & tokwan Kedah

faveret character cartoon Qaid - Elmo 
we love u Qaid 

shaaaaayang Qaid !

eh tumpang sekaki nampak ?

cewah gaya persis model kiki lala

tuudia....prep b4 majlis


sesi buka hadiah 

October 25, 2013

sambungan projek melabel / labelling

seperti yang dijanjikan... 
dah settle semua bahan-bahan mentah kat dapur aku tu.....
pheww..... lega rasanya....
sejuk sikit mata memandang.....




herba-herba jugak aku letak setempat dan label... so senang nak ambik dan cari....

October 24, 2013

projek melabel I


saban hari aku tgk kabinet dapur aku nih makin serabut.
pastu bila mama atau mak mertua datang selalu cari barang tak jumpa...
dah lama nak buat labeling ni...tapi tertangguh2 jer.....

sampailah semalam sampai hangin rajin..
kebetulan pulak personal printer aku baru jer beli refill ink...
so baru terlaksana impian nih.
tu pon still ada label yg belom print. 
nanti semua dah complete aku upload lagi gambar.
 daaa....







click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014