October 24, 2013

projek melabel I


saban hari aku tgk kabinet dapur aku nih makin serabut.
pastu bila mama atau mak mertua datang selalu cari barang tak jumpa...
dah lama nak buat labeling ni...tapi tertangguh2 jer.....

sampailah semalam sampai hangin rajin..
kebetulan pulak personal printer aku baru jer beli refill ink...
so baru terlaksana impian nih.
tu pon still ada label yg belom print. 
nanti semua dah complete aku upload lagi gambar.
 daaa....







3 comments:

Atia Adina said...

bagusnya ... hehehe ... ad tak rajin nak memasak ... brang yang ada pun yang basic jer ... sekali pandang tau dah mana garam mana gula ...

Lilynn Wifey Sham said...

gud girl.. :)

Anonymous said...

i love that cover page so much.
PHUKET PATONG BANGLA ROAD, LadyBoy
Photos and Youtube Clip Here!! Patong's Bangla Road.


Largest ladyboy extravaganza on earth
Aphrodite Cabaret Show is our brand new pearl of Andaman Sea. Let's go!!! PHUKET

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014