September 20, 2013

berbuka di Restoran Nasi Arab Hadramaot Paradise


actually post ni patutnya di up masa bulan puasa hari tu...
tapi hari ni baru sempat..
dah nak masuk raya haji pon.. ahakss..

aku dan mr hubby mmg penggemar nasi arab..
kalau boleh semua restoran nasi arab dalam malaysia ni kami nak try..
hehe..

b4 dis kat Ipoh ni kami dah makan kat restoran nasi arab Malika Saba .....
sedap.
kalau kat Cyberjaya tu Restoran Saba dan Al-Baraka... sedap jugak hidangan nya...
kat Serdang ... Restoran Half Moon
kat Melaka .. Restoran Al-Taa'iz..
kali ni nk pulak try tempat lain pulak kat Ipoh ni... iaitu Restoran Nasi Arab Hadramaot Paradise...
lokasi nya dekat dgn i-city Ipoh... 

so, kat sini makanan pon sedap...
tempatnya lagi kondusif.. class sikit la....
aku dgn mr hubby mmg puas hati dgn portion dan rasa nasik arab tu...
insyaAllah ada masa, rezeki kami datang lagi..









No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014