May 02, 2010

our 1st annivesary ... :-)

1 Mei 2009

1 Mei 2010

Genap setahun usia perkahwinan ku bersama suami tersayang.
sekejap sgt rsnya..
pejam celik, pejam celik dah setahun.
Alhamdulillah...
syukur pada Allah s.w.t kerana memberikan aku peluang melayari kehidupan ini bersama lelaki yang ku cintai.
aku berdoa agar ikatan perkahwinan kami berkekalan hingga ke akhir hayat.insyaAllah.

untuk meraikan hari yang amat bermakna ini, hubby mintak aku masak something untuk diraikan dgn adik2...dia ckp kalau masak sendiri, sentimental value tu lagi tinggi dari makan yang org masak..so aku pon decide untuk buat nasik ayam... thanks jugak lah utk sis, sebab bagi kami tumpang untuk masak dan celebrate kat umah dia .. tq sis......

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014