May 02, 2010

our 1st annivesary ... :-)

1 Mei 2009

1 Mei 2010

Genap setahun usia perkahwinan ku bersama suami tersayang.
sekejap sgt rsnya..
pejam celik, pejam celik dah setahun.
Alhamdulillah...
syukur pada Allah s.w.t kerana memberikan aku peluang melayari kehidupan ini bersama lelaki yang ku cintai.
aku berdoa agar ikatan perkahwinan kami berkekalan hingga ke akhir hayat.insyaAllah.

untuk meraikan hari yang amat bermakna ini, hubby mintak aku masak something untuk diraikan dgn adik2...dia ckp kalau masak sendiri, sentimental value tu lagi tinggi dari makan yang org masak..so aku pon decide untuk buat nasik ayam... thanks jugak lah utk sis, sebab bagi kami tumpang untuk masak dan celebrate kat umah dia .. tq sis......

11 comments:

SYIRA said...

Happy Annivesary...Semoga kekal & bahagia hingga ke anak cucu...

arif said...

bleh nmpak perbedaan nya..ketara..semakin kemb! hahaha~

Cnidaria said...

kak: thanks. u 2 !
adik: hg tgu la tgk thn depan pulak. hehe...

SYIRA said...
This comment has been removed by the author.
SYIRA said...

kembang tu yang mahai...hehehe...asalkan bahagia sudah...

Cnidaria said...

kak: kahkahkah..org len kembang ada isi...chek ni kembang ngan lemak ja...hahah...

Cahaya said...

tahniah ye.. dh setahun pun..
moga bahagia selamanya:-)

Cnidaria said...

thanks cahaya..ameen..... :-)

Atia Adina said...

tahniah auntie...seronok tgk auntie & uncle happy...semoga cepat beroleh baby...amin...

~UNai~ said...

tahniah! selamat ulangtahun dan selamat hari pekerja.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary both of u =)

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014