August 18, 2011

sampul duit raya free

dalam dok memikirkan mana nak cari sampul duit raya utk tahun ni, tup-tup dalam dok bershopping-shopping banyak dah dapat sampul. so, takyah lagi sebok nak cari-cari... everything is ready..!

dari Sogo, every RM100 dpt sebungkus (6pcs je dlm tu), kedek*t toi,
aku spend RM199 pon bagi 1, lagi singgit je nak dpt 2 bungkus! huh

dari Jusco, 1 bungkus ada 6pcs jugak. every RM 100 dpt 1 bungkus.

dari CarloRino, every RM50 dapat 1 bungkus (ada 8 pcs inside)
ha yg ini baik ckit aku spend RM99 pon dapat 2 bungkus. hehe..

yg ni kat Sri Imej Tg. Malim, every RM100 dpt 1 bungkus. (6 pcs inside)

so more than enuff ...!!


* Puasa belom abes sebok dok pk duit raya kan? neway Selamat berpuasa pada semua!



2 comments:

izwanadia said...

amboi sakan soping..per kata tunjuk skit brg2 yg disoping 2.. xbeshla tjuk sampul aje..

Cnidaria said...

hikhik.. malu lah nad...

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014