November 22, 2011

candle lite dinner


Semalam puas jugak memikir2 apa nak dimasak sempena en hubby lama bercuti dan ada kat umah. Rasa mcm nak buat something special pulaknya malam nye ada game Malaysia vs. Indonesia... huh, en. hubby mmg dah tak senang duduk dari siang sbb beliau ni mmg fanatik apa jugak jenis sukan, specially football lah. lps berfikir2... ting..! nk buat beef steak lah. dah lama rasa nak buat candle lite dinner, so rasanya ini lah masa yang paling sesuai... lepas 2 jam pong pang kat dapur siap lah beef steak + potato fries + coeslow ... elok je abis makan, solat maghrib, isyak, terus je ngadap TV dengan amannya... enjoy our pic !








No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014