December 09, 2013

weekend yang awesome

seperti biasa... every weekend mesti jumpa buah hati kesayangan maklong & paklong...
siapa lagi.. si Qaid Faeth Wafiq lah.
ada saja kebolehan baru yang dapat dia buat...
nak masuk 2 tahun 2 bulan ni... 
dah masuk fasa explore kreativiti dia kot..
mula lah nak buat art corner kat rumah...

diam-diam jer tgk dah kat bilik belakang...
rupanya... 
cer tengok...


|
|
|
|
|
|
|
|



pintu almari pon jadi ...

atas tikar pon boleh

hahahaha... can u c that ??

aksi si cilik

Qaid.. Qaid..
video
quality time Maklong with Qaid

video
Quality time paklong & Qaid




the next day, balik TM... dan boleh masak puas2 utk mr hubby... pagi prepare nasik lemak...


petang prepare lempeng a.k.a peknga 

malam.. dia nak makan bihun goreng pulak.


pe pon... memang rasa puas hati... sebab boleh jumpa dan main dgn Qaid... dan jugak boleh spend time dgn hubby jugak..... ^_^

1 comment:

Atia Adina said...

qaid conteng dinding ... amboi ... pas ni srh maklong belikan papan hitam ek

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014