October 28, 2014

Bangkok wif love : part 6 (Silverlake Pattaya)

Menjelang pagi hari kedua di Pattaya kami check out awal pagi lagi sebab nak mulakan aktiviti pagi-pagi so tak lah panas sangat speciallay kesian kat budak2.. si Kyra dan Qaid.

so setelah ditimbang2 kami decide untuk pegi ke Silverlake Pattaya.

so tamo cakap banyak... enjoy the pic !




            











































di penghujung trip kami dibawa melawat ke kilang proses jus anggur... 



bersungguh-sungguh 2 ketul ni abis kan air anggur ni.. haus gamaknya... si Qaid minum seteguk dia angkat kepala dia kata "macam tejen (vitagen)"..... hahahaha..kami semua gelakkan dia.. takde sapa tanya pon....


actually di Pattaya nih baaaaanyak sangat tempat yang menarik yg boleh di lawat. tp masalah nya adalah masa. kalau setakat sehari mmg xcukup nak visit pattaya. Pandai - pandai lah arrange masa kalau nk visit semua.... 


Visit Bangkok :


No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014