October 17, 2014

our 4th wedding annivesary - part II


it's 1 May today....!! so abang....hepi annivesary sayang takpandai nak berkata-kata....yang sayang harapkan hanyalah keberkatan dari Allah s.w.t...semoga ikatan perkahwinan kita ini berkekalan hingga ke akhir hayat...semoga Allah memberikan kita kesabaran yang kuat untuk kita bersama-sama meredah onak duri dalam menempuhi ranjau hidup ini... dan tidak dilupakan juga..semoga Allah mengurniakan kita zuriat yang soleh & solehah untuk menyerikan lagi hidup kita....


terima kasih sayang ucapkan pada abang sepanjang perkahwinan kita menjadi seorang suami yang baik, yang penyayang, yang kelakar...yang rajin...alhamdulillah...walaupon ada ketikanya kita begadoh jugak kan. hehehe..biasala mana ada perkahwinan yg perfect kan.



back to our story....so pagi2 biasalah...punyala nikmat tido kat sini...sedap wehh tido..sejuk.....tapi perut lapar...so tepaksalah jugak bangun utk breakfast... bagi aku oklah jugak variety of menu kat sini...banyak jugak pilihan...sampai aku tak tau nak makan mana satu dulu...



makan kat sini pon best....dikelilingi kehijauan....fresh jer..










kalo dah tekak melayu tu....mesti nak kena nasik lemak jugak kan....




bread pudding...perghhh tebaekkkk.....




room service - nst / the star / BH




jam 11.30 kami check out... kali ni terus pegi kea farm untuk beli sayuran dan jagung mutiara....
tapi sebelum tu singgah jap kat nursery mana tah just nk tgk2 bunga2....sempat jugaklah snap a few pics of flowers....



 

 

 






























kikiki.....laki mak punye keje nih !




lepas dah habih begambo tiba2 lapo la pulak....so kami pon rs nak makan mende manis2....
so aku pon ajak la g taman agro al-manshoor.....kat kg sedia


cedap wehhhh eskrem ni...

blog owner yang kesukaan setelah melantak semangkuk eskrem 
  


abehhhh

sgt teruja tgk kueh mueh ni kan..... cream puff, strawberry tart and scone yang mmg sedap bangattt...!!

sedap u ollss..... lembut.....

en hubby yg 1st time makan scone pon suka beno....terangguk2 sedap....!


No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014