October 17, 2014

Tropicale Colmar Bukit TInggi

trip kami ke sini semuanya tanpa di rancang...
bangun je pagi, sambil menghadap bihun goreng mama yg super sedap tu, 
mama tny kita nak ke mana hari ni?
dikwa bg idea nk g Gold Coast, tp aku cakap boring. PD? lg lah boring.
buntu. tak tau nak g mana dah. hihi.. pastu 
tiba2 mama bg idea bukit tinggi, sbb situ mmg kami mmg tak penah sampai..
so tanpa berlengah lagi, kami pon besiap2 terus je gerak ke sana..














 nasik goreng sbg menu lunch RM19 sepinggan... nasib sedap. dah la lambat.. rupanya lambat sbb nk bakar sate, nk stim udang... tp lambat pon takpe sbb mmg sedap. 

aksi qaid dan paklong

No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014