September 24, 2014

Bangkok wif love part II

ok day 2 di Bangkok.... 
alhamdulillah tido di apartment dua bilik adik ku sgt lah selesa walau ramai... 
nak dijadikan cerita aircond di master bedroom rosak.. 
maka management pon baik hati bagi lagi satu apartment dgn 2 bilik jugak.. 
alhamdulillah... mmg bersenang lenang lah kami.... 

boleh jugak di jadikan pilihan utk bermalam ketika di bangkok...
Narathiwas Residence bilik yg di provide oleh IBM adalah 2 bedroom superior.

gambar-gambar kat bawah ni kredit to google...
mmg kami sampai dah penat, ngantuk, tak igt nak amik gambar ape..
tapi interior mmg sebijik mcm dlm gambar,,,





malam-malam yg seterusnya tak muat masuk bilik.. kami bantai tido kat ruang tamu jer.....
selesa banget




so hari ni kami akan berjalan-jalan di sekitar bangkok...
so sebelum memulakan perjalanan... adik bawak kami round dulu sekitar apartment dia...









jakuzi u olss !






oit che abe ! sempat lg tido ek! punyala sedap berangin tepi pool tu.... ahhhh....

ok nak gerak ke Chatuchak Market.. see u at part III okeh !! 

No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014