July 06, 2012

si gebu masuk spa...

last time si gebu (yang dah tak bape gebu) masuk spa adalah pd 2 tahun lepas.
masa tu buat kat Shah Alam dengan kos RM 240.
selalunya buat facial biasa je.. yang rm8 / rm4 tu...
kesian dah tgk dia berdaki je...



aiyooo tgkla betapa kotornya si gebu...



jeng jeng... dah tanggal pon sume black head...



emmmm...

selepas 30 minit...

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|


tara...!!





 kembali bermaya.. terasa segarnya...!
now u represent ur name hokay ! 
gebu..!

tq to abang2 La di atas yg bersungguh-sungguh menyental si gebu... 


kat mana spa ni ??

Smart Cyclone
(belakang stesen minyak BHP Tg. Malim)
kos : RM 120 (wash, polish and wax) inside out (lupa plak nk snap gambo dalam kete)
satisfaction level : 5  
* (1: not satisfied - 5: very satisfied)


try lah! ;-)


4 comments:

Syed Mohd Adib said...

RM120??? fuhh...5 tahun sekali ok kot..haha

Cnidaria said...

hahaha..sbb tuu lah akak tak buat tiap2 tahun...kat giant seksyen 13 Shah Alam RM50 je polish & wax. tp tak tau lah camana hasilnya...

wife + mommy said...

berkilat nye kalah kete preve si syed tu..hahaha....

Cnidaria said...

uiii not.., itu adik angkat si gebu..si 'Puteh'namanya.. gebu mana buleh lawan si 'Puteh'... Puteh newborn.. si gebu dah 6yrs ! hehehehe..

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014