November 23, 2015

resepi nasi arab mandy (segera)

dah lama rasanya teringin nak buat nasi arab yg segera tu.
last sunday terus je ajak hubby g kedai terus beli mende alah tu.
nasi arab ni tak banyak lauk. simple. tapi janji nasik kene terasa lah.






beras ni perlu direndam 20 minit atau lebih. baru dia cukup kembang

simple salad : tomato, timun, bawang besar, garam, lada hitam. 

utk dapatkan lebih uummph, letak bawang putih banyak2...



ayam baru keluar dari oven. yummmy....





resepi dapatkan di sini. 


1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014