November 05, 2015

assignment ke Sungai Petani

we stayed at Puteri Emerald Hotel for 3 days 2 night. 
room is ok, selesa, bersih, cuma karpet je lama sikit.
tandas ada hose, bersih. 
tv byk chanel. 
wifi laju. 
food sedap. 












sampai dah jam 10 malam so kami dah malas nk keluar cari makan... nasib lah hotel ni ada room service...
alhamdulillah.... makanan sedap pulak tu. berebut pulak aku dgn laki aku abiskan nasi bubur ni....  hehehe...

dah abes keja , aku ajak mr hubby ke Pantai Merdeka... lama tak jejak kaki ke sini. 

wohaaaa...! sampai je tgk kat atas kebanyakan meja ada ABC ni.... hehehe.... 


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014