August 21, 2014

lagi lagi cameron highland

lepas dah siap-siap settle sume keje rumah lepas buat jamuan raya...  belanja mama abah naik cameron highland pulak.... selepas berpenat lelah. mama request nak makan steamboat...so kami bawak ke Glory 78 snack & corner sebelah hotel De la Ferns. 

thanks mama and abah. tanpa kalian sure terkangkang-kangkang anakmu ini nak siapkan semua juadah... tak dilupakan jugak adik-adikku yg tersayang... Salwa, Hazroll, Yo and Ida.... begitu jugak anak-anak ku Qaid dan Kyra... menyerikan lagi majlis kami..... 


hah senyum mama dapat makan steamboat..... 



waffle ice-cream

tudia..licin... burpp kenyam 

thanks mr hubby yg sudi melayan karenah isteri mu ini. i love u !



dah siap makan... shopping sayur .. buah...

petua nak beli limau yg manis... cari yg "pungkoq belobang" . gerenti manis.

dah beli belah... cari orkid plak. mama abah dan orkid tak dapat dipisahkan. ahaksss...















2 comments:

Aty_Fared said...

cameron highland besh kan.. saya suka...lama sangat tak kesana... :)

Cnidaria said...

ye aty... sy mmg tak penah bosan nk ke sana... kalau lah CH tu mudah nk access lagi kerap pegi rsnya.. hehe..

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014