March 04, 2014

celebration @ Restoran Thai Tom Yam Khung Putrajaya

puas jugak memikir-mikir kat mana laaa nak celebrate birthday en hubby tahun ni...
slalu nya akan buat surprise utk dia kat opis..
tapi tahun ni tak sempat....
sori sayang..!

so setelah di survey2...
rasanya tanak lah pegi jauh2 sgt...
dan tempat pon kena proper sebab ada si Qaid dan Kyra yang agak fussy kalau tempat tak cukup selesa...

kali ni kami try di Restoran Thai Tom Yam Khung Presint 15, Putrajaya..
pegi awal booking tempat dan order dulu...
then malam...lps maghrib lam kul 830 malam kami just pegi duduk dan mkan....
alhamdulillah...restoran ni sgt recommended...
servis cepat dan masakan pon sedap.

semoga abang happy....
selamat hari lahir sayang.. semoga panjang umur, murah rezeki dan dirahmati Allah sentiasa...



skali tesilap daaaa.... patutnya 32nd ! 

Qaid tumpang happy..... manja sgt dengan taklom

ikan kerapu masak 3 rasa.. sedap

lala masak sambal

tomyam seafood

kengsom siakap dan kangkung crunchy

terima kasih pada adik2 yg sudi join celebration ni....


bz daddy

rasa mcm berbaloi untuk 6 orang makan.... 

2 comments:

Murni Delights said...

assalamualaikum...
saya dpt blog awak dr blog kak noni rostam, awak g tau mak cik awak ada buat kuih talam area putrajaya boleh dptkan no tel,
nie no tel saya 0196527564 murni

Murni Delights said...

assalamualaikum...
saya dpt blog awak dr blog kak noni rostam, awak g tau mak cik awak ada buat kuih talam area putrajaya boleh dptkan no tel,
nie no tel saya 0196527564 murni

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014