June 19, 2013

short trip ke Penang

trip ni dibuat 2 minggu lepas...
kami tak plan pon... biasalah we ollzz...

hari jumaat, lepas keja, huby sampai je kat rumah,
dia cakap jom Yang, kita gi penang malam ni.
i pon, buat2 tekezut..haaa??! yeke nih.
hehe best sebenonya... bcoz i luv penang, selain dari langkawi...

so tanpa berlengah...aku pon besiap2 beg sume,
kul 6 kami gerak dari tm..
so mlm tu kami bermalam di Balik Pulau rumah adik ipar...
lam kul 10 malam kami sampai di Penang...

sblm2 ni aku cuma dengar je pasal nasi kandaq beratoq..
so malam tu aku ajak huby pegi cari nasik kandaq tu guna google maps je.

kiranya kami sampai situ kul 10.30, elok2 jer lah sebab kedai tu buka jam 10malam.
tuu pon dah ramai tgh makan..dan tgh Q..



beratoq baq ang.....

nasi dorang ni memang sedap lah....kari memang kaw...!

dah settle makan malam tu..kami pon balik ke balik pulau......zzzzz....

the next morning...sambung in next entry !


No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014