June 24, 2013

lagi lagi ke Pulau Mahsuri...

hoye hoye...
kami ke Langkawi lagi wiken bebaru ni....
omg...!

kami memilih untuk stay di motel yang kami penah duduk 2 tahun lepas...
saje suka ddk sini sbb mmg dekat dgn pekan kuah...
dh beli barang2 byk2..boleh hantar terus ke motel...then keluar lagi shopping...
kat mana lagi..?? D'lalang motel  lah... kol terus kak Nah utk reservation 019-4171120...atau visit website dorang...
lagipon owner nya baik...senang dibawak bebincang..
bilik dan tandas pon bersih dan kemas. ada wifi somemore u olsss....!
parking pon tak risau...dorang jugak ada viva yang still baru untuk disewa...

we r in the ferry !

he is so happy !

kalau ke pantai cenang...mesti makan mee udang Awi nih..sgt sedap. 

lokasi dorang ni opposite dengan Cenang Mall

sangat tenang....

cantiknya pemandangan subhanallah
kali ni kiteorg pegi mmg target nak shopping !

pegi 1 beg je


balik dah beranak-ranak pulak dia..!




pemanggang ajaib


pressure cooker ... senanglah nak masak sup tulang pasni... 

periuk kukus / steamer




siap kena tax lagi kali ni k !
a million thanks to my hubby sebab sudi melayan karenah isterimu ini yang macam-macam...! 
lebiu laling !

3 comments:

Atia Adina said...

bestnya muni g langkawi lg ... nak g ... nak g

Nor Wahida Tumpang said...

Tefal tu yg x tahan tu

Cnidaria said...

ad: hehe...jom2 !
wahida: best wey guna tefal...xyah risau dah psl hangit ka, melekat kat periuk ka.no more ok?

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014