December 24, 2012

sepetang di ecurve

petang semalam mr hubby ajak gi jalan-jalan kat ikea.
jalan ok je semalam.. sbb ramai yang bercuti so jalan agak lengang dari biasa...

since kami parking kat ecurve, kami cari port untuk makan dulu...
jalan-jalan...kat hometown kopitiam jer nampak ada seat kosong...
dah abis makan..kami cari surau utk solat zohor...
aku suka condition surau kat ecurve, besar dan selesa cuma aircond je kurang sejuk..
lepas tu masuk daiso, pastu jalan2 kat ikea pulak...
pada pemerhatian aku, mana2 shopping complex yang besar2 nih
mmg abis abisan lah deko utk krismas.. utk perayaan lain takde pulak sampai mcm tu..
kdg2 rs mcm perayaan tu adalah perayaan utama di malaysia..
hemm...

pe pon korang layan lah pic2 kat bawah ye...
















No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014