December 20, 2012

Impiana Resort Cherating

kalau sudah namanya rezeki... insyaAllah... Alhamdulillah..

segalanya tidak dirancang...
2-3 hari sebelum 12 - 14 Disember yg lalu... mama dgn abah sememangnya bersiap-siap sebab nak ikut adikku si mama Qaid pergi bekursus di Suria Hotel, Cherating... tiba-tiba sememangnya Allah itu lebih hebat perancanganNya... aku pulak tiba-tiba takde angin takde ribut dapat invitation utk jadi penceramah utk satu kursus yang terpaksa dirahsiakan maklumatnya....pulaknya tempat yg dianjurkan tu best bangattt.... aku pasti tidak akan menolak...

si mama Qaid disediakan transport oleh jabatan, tapi disebabkan aku pon dapat join sekali, so kami pegi dengan sebuah kereta shj bersama mama abah kami dan Qaid. 

so pagi2 jam 8 pagi kami gerak dari putrajaya... Qaid behave saja pada awalnya..tapi bila dah masuk jam ke-3 perjalanan dia mulalah boring... tp alhamdulillah... dia cuma boring...tp bila dah sampai hotel...dia lah yang paling happy among all.

lobi - tokwan dah tak larat nak control Qaid yang masya Allah...lasaknya....

setelah check in...kami masuk ke bilik... huiyooo... bestnya....tepi laut sey...!


tandas yang bersih

ni yang besttttt skali ! angin mmg menderu2 sepanjang aku kat sini...

tenang sangat...

mama Qaid tak lepas peluang nk berposing

Qaid mcm biasalah, tour habes satu bilik

seksi lah dis angle, leh jenguk sape2 yg tgh mandi. hihi..




bukan main lagi tok dgn tokwan landing...

tgkla aksi dia, sikit pon tak heran

hehehhehe.....i'm a big fan og boboiboyyyy

wahhhh hepi !



bila buka tingkap yg kat belakang tu mmg best lah....angin berebut2 nak masuk...

whole view

tapi yg slack sikit, langsir pakai bidai mcm tu jer.. bila malam datang gayat jugak nak salin baju or tido..rs cam org nmpkje dari luar..

tv yg ada channel Warna !





bila dah habis sesi petang.. kami jalan-jalan sekitar chukai...bawak abah mama g makan sata 

sata - aku tak suka sgt

tgk tu tak senonoh membedal

pemandangan malam..sgt indah

lobi di waktu malam


sementara menunggu kelas bermula, layan bola dulu malaysia vs. Thai

sesi penutup


wif new frens from uitm kelantan




No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014