October 10, 2012

outing dgn qaid

Hari Sabtu lepas mama si Qaid nak mengemas rumah. so biasalah kalau Qaid ada dia pon nk 'mengemas' skali... so alang2 paklong and maklong which is me, ada di Putrajaya so kami pon bawakla Qaid g jalan2 kat Alamanda... and ini adalah salah satu cara jugak nak bagi dia tido...sbb Qaid 'kalah' dgn shopping complex. 

see......? tak sampai 30 minit dia dah lena. so paklong & maklong tepaksalah jalan2...pegi kedai yg sejuk2 jer nak bg dia tido lama sikit. 


haaa ni dia dah bangun, after 1 hour die tido ! pheww... lega dia dah recharge battery dia balik. senanglah ati paklong & maklong...

:-)


2 comments:

Atia Adina said...

rajin sungguh muni melayan anak buah...dah macam anak sendiri dah ha

Cnidaria said...

ad... dgn sape lagi kami nak bermanja kalau bukan dia... :-)

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014