October 30, 2012

babysit Qaid

last Wednesday, aku diberi peluang oleh mama Qaid utk babysit baby dia iaitu si Qaid. hehe..mama si Qaid dah tak ada cuti...pulak tu babysitter rasmi si Qaid pulak kehilangan ayah mertua pd hari yang sama... jadinya ni kira ad-hoc punya kes lah ni..seriously aku tak penah 1 by 1 with any baby b4 dalam jangka masa yang agak lama... cuak jugak..kot2 si Qaid nanges tak benti ke hapa.

tapi alhamdulillah...bila dia dah pandai jalan ni dia banyak buat xtvt sendiri...tgk tv..main toys...panjat sana sini...so maklong just monitor dari jauh...cuma kalau dia ngantok dan lapar je dia cari maklong...sangat baik dis boy...


time ni dah ngantok...golek2 ja kat kaki maklong....




 after 5 minutes.... zzzzzzzzzzzz....


fav cartoon si Qaid

siannya time nih.... dia duduk je terperuk..diam je tgk tv..


ni pon fav spot Qaid... 





sayang yayang along nihhhh...mmmuahh! 

No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014