May 03, 2012

Nasi Arab Al-Taa'iz, Melaka

masa on the way nk ke Medan ikan bakar Umbai, kami lalu area Bukit Katil, ternampaklah pulak kedai nasi arab ni... aku n mr hubby memang 'hantu' nasi arab.. mmg dah berazam b4 balik ke tm mmg nak singgah jugak pekena nasi arab nih. bagi aku nasi ni sedap.. cuma dorg takde kuah.. kalau mcm kat SABA' dorg provide jugak kuah dalca... tekak aku org melayu nih nk jugak berkuah... nasi, ayam sedap, lembut cuma mcm kering sikit la sbb takde kuah.. tp tuuu pon licin !!! hahhaha...




 Chicken Khabsa

 Lamb Khabsa

apple kasturi

jus tembikai



di sebelah petang singgah the store kat Muar, pekena eskrem baskin robbin pulak..! cedappnya...
cup mcm kat bwh ni RM16 utk 2 scoop. berbaloi dgn harga sbb mmg sedap. 



No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014