March 06, 2012

she mad about purple

dah lama nk buat special entry utk gud fren of mine.
dari tahun lepas amik bahan bukti.
i call this lady "Kak Ikin" (k.i).
(k.i) nih suuuka sgt dgn purple.
kalau boleh semua unsur yg wujud di sekeliling beliau nk dikaler dgn purple.
part of her work is designing, so u all imagine lah, kerja dia kalau takde kaler purple, tak sah jadinya.

sempat aku snap beberapa bahan bukti kalau tak caye :

 baju : purple, c the design, mesti purple. 


 beg : purple

botol air : purple

brh hiasan : purple


payung pon purple!



haha... wat is ur fav kaler ye?

8 comments:

Atia Adina said...

ad suka purple...salah satu dari warna kesukaan...ad ada banyak warna kesukaan....antara lain...pink....peach....coklat...

KOALAJEPONG said...

hahahha...btl tue ct..akak setuju...ari tue syikin ada tanya kan cc dgn buttercream color purple...mmg tk leh berenggang...

lanie akak suka color fushia...mix color purple ngam pink

Cnidaria said...

Ad & kak ina: yeke... pink mmg tak lepas lah kan kita org perempuan ni...hehe

Cahaya said...

opismate yg dok kat belakang sy ni pun suka purple..hehe

Anonymous said...

....(",) terharu rasernya k-kin masuk dlm topik BloG CT nie..."memang purple warna kesukaan dulu, kini & selamnaya...hehe.."...TQCT

EinaZ said...

Setuju.... ingat lg masa dia urusetia famly day... tema kaler dinner.... PURPLE. Skali apai juz komen spontan "ni mesti idea si sikin, coz she's like purple a lot!" seeeeee..... apai yg tk amek pot leh perasan!

Cnidaria said...

Yan: i tau siapa tu... hehehe.. kem salam dia ek.

Cnidaria said...

kak inaz: dia pon tau dah ek kesukaan anak buah dia. hehehe..

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014