June 27, 2011

bercuti di Selesa Beach Resort, PD

since berjauhan dgn huby ni, tiap hujung minggu dirasakan nak spend masa sehabis baik dengan huby... masa yang ada 24 jam je... so kalau boleh aku nak abiskan masa dgn huby jer...

so last weekend, setelah penat memikirkan di mana kami nak menghabiskan masa, kami decide utk spend time kat PD... jenuh mencari hotel... maklumlah main terjah jer... so cari punya cari punya cari.. nasiblah kat Selesa Beach Resort ada satu je bilik kosong.... pulak tu dapat sea view... mmg tak tolak lah...

bagi aku hotel ni ok lah. Bangunannya masih mengekalkan bentuk tradisi ala-ala minangkabau gitu.. kawasan sekitarnya tenang je walaupun bilik-bilik hotel di situ penuh.. tak crowded mcm di sesetengah hotel yg pernah kami menginap..swimming pool pon tak ramai... tenang je... cuma yang aku tak puas hati hotel ni takde wi-fi... skrg ni mana-mana hotel pon jarang yang takde wi-fi... so they shud consider about it, ini akan memberi add-value pada hotel tersebut.

















No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014