April 12, 2010

bbq party KKLW

Sabtu lepas, lepas sit for exam SPA,
aku, en hubby & arif "dijemput" oleh adik aku yg pompuan Salwa,
utk join dia sama2 bbq party kat Hotel Seri Malaysia, Genting Highland.
kami pon, tanpa byk fikir terus je say Yes,

untuk Ad sori banyak2...xdapat join berthday party Atia...
sorry ok..maybe next birthday pulak jumpa Atia...
itupon kalau ibu Atia jemput aunty lagi..
hehe...
aunty pon tingin sgt nak jumpa Atia...
tapi xde rezeki lagi nampaknya...

so during the party,
oklah nampaknya..staff dorg pon xramai..
dalam 27++ je , tapi bila famili join jadilah lam 50++ rasanya...
happening jugak malam tu.
aku xpenah tgk Wa aku main "musical chair".
malam tu dapat la tgk. tp kalah!
haha...just dpt no. 2....oklah tu kan...

enjoy da pics!




kami berempat

amboi garangnya



Wa & me

again
me & hubby

my sis's fren, si Emy yg bertudung pink, Selamat Pengantin Baru in advance yea!!
she is getting married this Saturday...
semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa k. :-)


3 comments:

nizaa said...

ni kawan ad eh...tetiba nampak atia...hehe

Cnidaria said...

yuppp...
kawan ad...
u & me, kita seuitm arau dulu...
smp ati xkenai i noo...
maklumla i kan xfofular...
huhuhu.....

Atia Adina said...

huhuu...auntie muni ngan auntie niza dua2 x dtg...huhuhhu...sampai hati...lain kali x nak ajak lah...merajuk...heh heh heh...

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014