December 30, 2009

D.I.Y wall sticker

smlm lunch hour rasa bosan ddk kat opis. nak balik umah pon..en.huby dah balik kampus..sob! sob! sob!..So kuar g jalan2...nak makan rasa kenyang lagi sbb breakfast dah berat. tujuan asal nye nak cari lukisan/ frame gambar untuk hiasan dinding...susah jugak nk mencari kat Tg.Malim nih..sedang memikir kedai mana nak dituju tiba2 mata tertangkap sign board "interior design". kedai tu terletak satu deret dgn restoran cupak, Secret Receipe, TM dll.

kat kedai tu xde pulak lukisan/frame yg aku cari...tapi sebagai ganti aku jumpa sticker wall paper yang memang tgh in skg nih...hermm....setelah membelek2...not bad jugak idea ni...baru 2-3 hari lepas aku surfing kat tenet memang ada terfikir2 nak try..harga pon ok MYR 9.90 je. so aku angkat lah satu...banyak pulak design available.smp pening nak memilih.

so, setelah berhempas pulas , siap la jugak..walaupon value of art tu mungkin kureng...tp at least aku mencuba...so kawan2 leh la try weekend nih.nk hias washroom ke, dapor ke, bilik ke. leh gunakan masa memerah idea nak lekat2 tuh dgn anak2, suami, or kawan2 maybe?

sticker yang belom dikoyak
contoh tampalan disediakan
kerja menampal dimulakan

dah abis koyak piece by piece
taaraaa....dah siap..!

banyak lagi design

selamat menchoba..!!

4 comments:

Norazizakimi said...

Wat CTM, sweet la dinding rumah !!! Tak sia2 kerja tangan CTM tu... pakwe suka.

Cnidaria said...

tq kak Zah...
pakwe x tengok lagi...
blog pon dia belom baca katanya.
xsempat.

leh la wat surprise dia balik nnt..! :-))

Murni Ibrahim said...

aku bli gak lekat kt peti ais aku yg dh dict kaler pink n siap de buterfly g

Cnidaria said...

waaa.....ya ka?? upload la nnt aku nk tgk.

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014