July 01, 2009

call for BTN....!


huhu...tomorrow is our turn for BTN...! xtau la perasaan ni camana....takut? risau? dah dgr mcm2 version pasal BTN ni....tapi aku amik ini sebagai tanggungjawab ku sebagai seorang government servant...lgpon...xg BTN xleh amik PTK...xamik PTK xleh naik gaji...xnaik gaji sape nak jawab...?? lu pk la sendiri...yang paling banyak bagi nasihat mestila en huby...maklumla dah 3 kali beliau ke BTN ni....mcm2......thanks abang i know u worry bout me...it's ok...everything will be fine..insyaAllah...i'm gonna miss u...a lot....!!!

tokwan kat kg pon xbape sehat...skg dah admit kat Metro Hosp SP...harap2 tokwan cepat sembuh...mari la kawan2..sama2 doakan saudara mara kita yang sedang sakit agar mereka cepat sembuh dan menjalani kehidupan seperti biasa.

so guys ...see u after 6 days ok..? wish us best of luck..yang pastinya aku xkeseorangan...ptj aku je dah 13 orang...majoriti tu...including monot, anis, fazi, syed, miza, zul, zarif, etc, etc...dgr2nya semua peserta total 100 pax..so...see u all next week!

2 comments:

Akupuntaktau said...

hehe..syiook what gi kusus BTN..

Cnidaria said...

memang best sgt2 ...!!

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014