June 08, 2009

seafood @ Tg. Lumpur

Lepas maghrib kami brsiap2....sbb mlm ni pakngah nak belanja makan seafood...dengan menaiki 2 buah kereta kami menuju ke Tg. Lumpur...ada banyak restoran di situ...dan kebanyakan kedai penuh dengan pengunjung...memang famous la kat sini rasanya...setelah puas mencari kedai yang diingini kami singgah kat medan ikan bakar Sri Tanjung...rupanya..restoran ni dekat betul dgn sekolah yang budak2 nya diserang histeria tu...eee..seram gak aku..tp xpe baca je ayat kursi byk2..

so sampai je kat restoran, pakngah terus pegi wat selectionseafood yang ade..aku ddk je just wait...makan je org nak belanja katakan...

kami baru sampai
and so anak2 pakngah
while waiting 4 pakngah make an order
still waiting ...
and yesss!!! kerang bakar, sup ketam, lala goreng sambal, siakap masak merah, kangkung goreng belacan ... slurrpppppp......

lapar sehhh.....
|
|
|
|
|
AFTER AN HOUR :

erkkk....tulang jerk ??
burppp.... alhamdulillah..
ya ampun.... ape yg menimbun tuh abang
makan.. jgn x makan...
hermm...sedap la tudah kenyang....nak balik dah
c ya!

No comments:

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014