December 14, 2008

shopping ...!


wah...seronok banget....weekend yg sungguh enjoyful....amik kesempatan sempena year end sale...bg aku harga2 yg di tawarkan tu xdela mcm sale gila2 pon...even x year end sale pon bleh dapat range harga yang sama...cumanya bila year end sale...produk2 yg ditawarkan diskaun tu lebih byk...plus maybe packaging yang lebih menarik itupon maybe sbb christmas..specially when it comes to produk Body Shop, L'Occitane, dll. aku sedikit frust bila dah beli produk kat Body Shop baru terjumpa produk lagi best kat L'Occitane! aduiii....mmg xnak jadi rezeki lah tu..
time2 mcm ni sesuai la utk sesape yg tgh cr barang utk dibuat hantaran..satu lagi yg aku perasan gajet2 mcm kamera, ipod, dll time2 mcm ni mmg murah..mmg offer kaw2 punya..plus free gift yg ditawarkan...mmg mengancam beb...tp best la tgk pelancong2 dr negara timur tgh...mmg rsnya Malaysia nih shopping heaven dorg lah..memborong x hengat punya..alhamdulillah la..sekurang2nya pengaliran wang tu mengalir ke dlm negara kita jugak so sikit sebanyak mmg membantu ekonomi negara kita yg xmenentu skg nih..tp harap2 rakyat negara kita yang ber"wang" ni jgnla dok p berabih duit kat overseas...xdak makna lah jugak...!depa bawak masuk...kita bawak keluaq pulak...pi mai pi mai tang tu la jugak...so renung2 kan...dan selamat bershopping...!

1 comment:

fazimie said...

fuyooo beshnye gi langkawi... tak ajak pon.. :P

click for $$$$

Designed by UMIESUEstudio 2014